تور هند (دهلی - آگرا - جیپور) ( 7 شب )
قیمت ها به تومان می باشند.
برای انتخاب تور باید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. ورود به حساب کاربری
 ردیف  نام هتل  درجه  سرویس  موقعیت هتل  اتاق یک تخته  اتاق دو تخته  کودک با تخت
1 GOLDEN TULIP ✱✱✱✱ BB 4/027/000 3/147/000 2/447/000
2 UTKARSH VILAS ✱✱✱✱ BB 4/027/000 3/147/000 2/447/000
3 MARIGOLD ✱✱✱✱ BB 4/027/000 3/147/000 2/447/000
4 COUNTRY INN ✱✱✱✱✱ BB 4/677/000 3/467/000 2/637/000
5 THE GATEWAY ✱✱✱✱✱ BB 4/677/000 3/467/000 2/637/000
6 CLARKS AMER ✱✱✱✱✱ BB 4/677/000 3/467/000 2/637/000
7 LEELA ✱✱✱✱✱ BB 5/327/000 3/797/000 2/867/000
8 RAMADA PLAZA ✱✱✱✱✱ BB 5/327/000 3/797/000 2/867/000
9 CROWNE PLAZA ✱✱✱✱✱ BB 5/327/000 3/797/000 2/867/000
ورود به حساب کاربری
مشخصات رزرو تور و مدارک لازم

احتمال افزایش نرخ وجود دارد و در صورت افزایش نرخ مبلغ مازاد از مسافر دریافت میشود

( دهلی +  آگرا + جیپور )

توضیحات :

- در صورت نیاز به وقت سفارت VIP مبلغ 38000 تومان به مبلغ فوق اضافه می گردد

- نرخ تور کودک زیر 2 سال 597000 تومان

- پرداخت 50% مبلغ تور هنگام ثبت نام الزامی است

- مسئولیت کنترل پاسپورت از هر لحاظ و ممنوعیت خروج از کشور به عهده  آژانس همکار و مسافر می باشد

- کلیه هتل ها تا زمان کانفرم نهایی از جانب هتل به صورت رزرو موقت می باشند و در صورت عدم  کانفرم هتل مشابه جایگزین می گردد و چنانچه هتل افزایش نرخ داشته باشد ، مابه التفاوت آن به عهده مسافر و آژانس درخواست کننده می باشد

- هرگونه تغییر تاریخ،تغییر نام و کنسلی معادل سوخت کامل مبلغ تور می باشد

- به نفر سوم تخت اضافه سفری  تعلق می گیرد

 

اطلاعاتی درباره تور

خدمات : پرواز ماهان شب اقامت در هتل ویزا ترانسفر فرودگاهی3 وعده غذا ترانسفر زمینی بین دهلی-آگرا حدود 6 ساعت و آگرا-جیپور حدود 6 ساعت راهنمای سفر/ سیمکارت3 گشت شهری ورودی ها به عهده مسافر می باشد بازدید از منار قطب مسجد جامع و مرکز خرید دهلی دروازه هند ساختمان پارلمان بازدید از تاج محل    (جمعه ها تعطیل است) - قلعه آگرا - قلعه قرمز - قلعه آمر - جانتار مانتار - کاخ بادها و مرکز خرید جیپور

مدارک لازم : اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از روز پرواز
2 قطعه عکس رنگی 5*5 با زمینه سفید بدون عینک کپی از تمام صفحات شناسنامهکپی کارت ملی پشت و رو فرم تکمیل شدهی مشخصات فردی مخصوص سفارت هند پاسپورت های قدیمیتمام مسافرین می بایست پاسپورت جداگانه داشته باشتدمدت اخذ ویزا 10 روز کاری می باشد  حداقل 6 ماه از آخرین سفر به هندوستان گذشته باشد حضور مسافر جهت انگشت نگاری در سفارت هند الزامی می باشد



تگ ها و کلمات کلیدی
نظرات کاربران
برای ثبت نظر خود، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
تاکنون نظری ثبت نشده است.