هنگ کنگ
برای درخواست ویزا باید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. ورود به حساب کاربری
مشخصات ویزا
215 دلار (60 روز کاری )
اطلاعاتی درباره ویزا
ویزای توریستی
مدارک لازم برای ویزا
اسکن رنگی پاسپورت حداقل 8 ماه .تمکن مالی بالای 10 میلیون تومان . گواهی اشتغال به کار . دوقطعه عکس 6*4 . کپی ویزای قبلی
تگ ها و کلمات کلیدی
برای درخواست ویزا باید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. ورود به حساب کاربری