اندونزی
برای درخواست ویزا باید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. ورود به حساب کاربری
مشخصات ویزا
70 دلار ( 8 روز کاری )
اطلاعاتی درباره ویزا
ویزای توریستی
مدارک لازم برای ویزا
اصل پاسپورت .کپی شناسنامه و کارت ملی . تمکن مالی . 2 قطعه عکس 4*3 . رزرو هتل و بلیت . مشخصات فردی .
تگ ها و کلمات کلیدی
برای درخواست ویزا باید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. ورود به حساب کاربری